Sidor

fredag 24 februari 2012

65 fucking kilo!!

Sitter här deppad och väntar på att kettlebellspasset ska börja... Ställde mig på vågen innan jag cyklade hit. Har inte gjort det på över en månad... 65 KILO! Det är ju för i helvetet mer än vad jag vägde efter sommaren då jag skulle börja på ketos. Vaddå deprimerande?? Nehe... Dags att ta tag i livet igen... Nu ska jag banne mig ta i extra hårt på passet!!

2 kommentarer:

  1. Snälla Elin sluta tänka så mycket på allt som har med vikt, mat och träning att göra.
    Ju mer du tänker/fokuserar på det desto sämre mår du. I dina tankar finns då bara att du inte är fin och bra som du är, du ser bara en tjock, fet och ful Elin.......hur mår du då efter dessa tankar?
    Försök lära dig att tycka om dig som du är så kan ditt liv bestå av så mycket mer än missnöje med dig själv! Du är ju en så underbar och fin människa, mamma, vän och mycket, mycket mer!
    kram mamma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack mamma! Men träna är en sak som jag tycker är rolig, det kommer jag absolut inte sluta med. Men om jag skulle äta allt jag ville hela tiden utan att tänka på vad jag stoppar i mig hade jag nog vägt över 100 kg... Jag trivs inte med mig själv just nu och då är det ju bara att göra något åt det. Hade varit roligt att kunna få på sig sina kläder ordentligt utan att behöva välja av de som fortfarande passar...

      Men det var snälla ord =)

      Radera