Sidor

torsdag 19 juli 2012

1 år och 4 månader senare...

Nu är det ett år och fyra månader sedan jag opererade brösten. Och jag ångrar det INTE en sekund!! Kommer ju alltid ha ärr under brösten. Men det är det värt! Och formen kommer ju aldrig bli den jag önskat men det vet jag att det kommer jag aldrig få. Men tänker jag tillbaka hur jag kände och mådde mår jag MYCKET bättre idag!! :)

Tror detta är ca en vecka efter op

Så här ser ärret ut idag. Ett år efter bröstoperationen...

11 kommentarer:

  1. Hey din kämpe! Ser att du kommit igång ordentligt med träningen! Good for you!! :)
    Jag ska ju själv göra brösten till vintern om jag hunnit spara, har till hälften nu.. Men vilken klinik o implantat änvände du dig av? Jag är som fastklistrad av halloninplantat.. Bra/dåligt? Tips mottages hjärtligen! :) Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Vad kul för dig!!! Vet hur glad jag var när jag bokade och bestämde mig :)

    Jag gjorde det i Karlshamn http://www.plastikkirurgi-blekinge.se/. Jag är nöjd med doktorn. Och jag har geléhallon. Han använder bara det där. Han har ju inte samma service som hos de andra lirarna i skåne och stockholm. När jag gjorde operationen på förmiddagen fick jag åka hem på eftermiddagen. På de andra klinikerna får man stanna över natten.

    Jag mådde nog rätt bra efter min operation och hade kunnat jobba bara några dager efter. Men var ledig i två veckor.

    Ett tips är att boka en konsultation redan nu. Hos doktorn i karlshamn fick jag vänta i två månader innan jag ens fick komma på det och sen ytterligare 2-3 måndaer på operation. Han har nämligen bara sin klinik öppen på fredagar då han resterande veckodagar jobbar på sjukhuset i Karlshamn.

    Du kommer inte att ångra dig!! :) Om du inte gör dom för stora :P Men eftersom du är en träniingstjej känner jag på mig att du bara gör dom "lagom" ;)

    Bara fråga om det är något mer du vill veta! Om det är mer personligt får du gärna maila. sodapoppsi@hotmail.com

    Hoppas du har en bra semestter :)

    SvaraRadera
  3. Har sett flera som gjort på den kliniken faktiskt o vart nöjda! :) Jag funderar väl på den eller kliniken i Malmö. Men visst ingår en konsultation vid bokning av operationen?
    Med tanke på vilket stillasittandes jobb jag har idag då tror jag inte att jag kommer behöva 2 veckors ledigt men får väl se lite hur det känns o så efteråt.. Ganska skönt o vara ledig också! Haha ;)
    Verkligen supertack till dig Elin för ditt svar o det kommer säkerligen dyka upp fler frågetecken som jag kommer att vända mig till dig för svar! ;)
    TACK IGEN! :)

    SvaraRadera
  4. Oj, kom på att jag hade bara 1 vecka ledigt... Minnet! Kändes kanske som två ;-) vet att många skrev i forum att de knappt kunde shamponera sig själva, fick be pojkvännen om hjälp. Men jag klarade allt själv och efter en vecka kom min 1,5 åring hem. Det gick också galant! Behövde inte heller ta några värktabletter efteråt. Jag hade nog tur :-) han i karlshamn använder sig enbart av gelehallon och går under bröstet. Jag började träna 9 dagar efter op. Då satt jag på motionscykeln i 20 min ;-) man får känna efter om det känns bra eller gör ont för det är olika för alla. Det är uppstår fortfarande en konstig känsla när man tränar bröstmusklerna, men inget obehagligt :-) jag hat implantatet under muskeln...

    ja det ingår en konsultation. Jag visste inte om jag skulle boka operationen då jag var där. Men det gjorde jag och då var konsultationen gratis :)Tror det kostar 500 kr annars...

    SvaraRadera
  5. Jag har också tänkt under muskeln men såg på deras hemsida att de även kan lägga via armhålan? Det är min önskan iallafall sen får man ju se vad han rekommenderar.. :) Blir iallafall att ta kontakt med kliniken snart för bokning! :D
    Får man fråga vilken storlek du har, hur många gram?

    SvaraRadera
  6. Jag provade både 200, 250 och 300 cc eller vad det kallas i en sportbh. Jag valde 250. När jag provade 300 kändes det som om ingen någonsin skulle kolla mig i ögonen igen ;-) men jag tror att när man provar i sportbh utanför brösten ser det en aningen större ut... Lycka till :-) är lika glad för din skull som för min när jag hade bestämt mig :-)

    SvaraRadera
  7. Hej, hittade hit när jag googlade på bröstoperationer. Vad är det du inte är nöjd med formen? Har planer på en op o eftersom jag oxå bor i Blekinge känns det som Karlshamn är närmst. Blir ett farande till ex Malmö..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var nig utgångsläget från början då mina bröst var rätt hängiga. Plantatet fyllde liksom inte ut. Hade säkert sett estitiskt bättre ut om jag gjort de större. Men ville inte ha värsta kanonerna. Om jag vill ha de yppiga runda brösten i samma storlek får jag nog göra ett lyft eller nåt...

      Radera
  8. Är det en bra klinik annars? Hur ser ditt ärr ut idag? Karlshamn lägger ju bara underifrån, men jag tänker att det är enklast att dölja dom ärren? Jag vill oxå ha "normala" o inga giganter, men har inga direkt hängiga. Snarare inget alls isf :P Såå svårt när man inte bor på ett stort ställe o kan se en massa bilder på gjorde tuttar! Vet du fler som gjort där? Deras resultat isf? Vet en som gjorde för 4-5 år sen o hon tycker ärret sitter långt ner.. Jag har dock inte lagt mörke till det.
    Tack för du tar dej tid o svarar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ser nästan lika dant ut idag som det gör på den senaste bilden. Men kanske en aning blekare. Tänker inte på det längre. Boka en konsultation vet jag :) Då kan du fråga och prova ut vilken storlek som du vill ha. Jag fick lägga olika stora implantat i en sportbh och prova. Jag tror att du kommer att få jättefina tuttar ;) Tror du kan se lite bilder när du är där också :) Han som utför operationerna är ju vanligtvis på Karlshamns sjukhus och gör plastikkirurgi där. Så han är ju duktig. Jag har bara hört bra resultat som han har gjort. Googlade hans namn innan jag bokade tid där och inget verkade skumt :)

      Radera
  9. Tack! Ja jag ska boka en konsultation. Svåra att få tag på med ska ringa deras telefontid på måndag!

    SvaraRadera