Sidor

fredag 20 januari 2012

Knölen på handleden...

... har inte blivit mindre precis... Doktorn sa att den förmodligen försvinner med tiden. De tar bara bort den om jag har besvär av att den gör ont. Men det gör den ju inte... Så jag får väl hoppas att den försvinner snart...

5 kommentarer:

  1. Hej! Googlade just på knöl.. har nämligen fått en likadan på precis samma ställe som du! Vad är det för en knöl? Vad heter det? Jag har heller inte ont av den. Hoppas din knöl försvinner :) Tacksam för svar.

    SvaraRadera
  2. Hej! Doktorn sa att det var en "ganglion". Den är vätskefylld och ofarlig. Den är kvar idag, men jag tänker inte på den längre. Har haft den där i 1,5 år nu tror jag. Och den gör fortfarande inte ont. Kanske en aning mindre... Vet att min pappa hade en likadan och den hade han i två år och den gick bort av sig själv.

    När jag var hos doktorn sa dom att om den skulle göra ont skulle jag höra av mig igen. Och då skär de bort den tror jag. Typ punkterar den eller nåt. Men han sa att det är onödigt att göra ett ingrepp om man inte besväras...

    Skönt att du inte har ont av den heller. Hoppas att knölarna försvinner snart ;)

    SvaraRadera
  3. Läs mer här! Verkar värre att ta bort den än att kåta den sitta kvar ;)

    http://www.akademiska.se/sv/Verksamheter/Handkirurgi/Handkirurgiska-diagnoser/Ganglion/

    SvaraRadera
  4. Hej!! Har fått likadan på min högra hand! Å d gör ont som tusan ibland!! Har bokat tid till doktorn nu på tisdag så får se vad han säger!! EV blir d operation för att d gör ont som tusan!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aj då! Då hoppas jag att de gör något åt det. Jag har min kvar btw. Inte försvunnit. Lycka till! Hoppas allt blir bra!

      Radera