Sidor

fredag 25 februari 2011

After work på Scandic


Är precis hemkommen efter en kväll med Malin på Scandic hotell. Maten var bra. Men det var minismå tallrikar. Men det var bara bra. Då kunde man ta två gånger utan att få dåligt samvete ;) Och bli proppmätt! För två gånger går man ju alltid, spelar ingen roll hur stora tallrikarna är.... Och fyller dom gör man alltid!! Var knökat med folk!! Så vi fick stå i receptionen och äta. Men maten var ju faktiskt gratis och god så klaga ska man abolut INTE göra...

Kändes bra att Malin drog med mig ut på en vuxenkväll. Är ju hemma rätt ofta med lilla prinsen... Men denna helgen ska Teo vara hos sin pappa.

Imorgon ska det tränas pump, gå på stan, lagas god mat och titta på melodifestivalen. Är jag pigg och glad så kanske det blir dans på statt också =) Men nyktert! Teo och jag ska på barnkalas på söndag och då vill jag vara pigg! Kan man inte vara ute och ha roligt och dansa och vara pigg dagen efter? Det är ju det ultimata! Sen är det ju alltid roligt att göra sig fin och få känna sig lite snygg =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar