Sidor

söndag 27 juni 2010

Övernatting i Nävragöl

Igår åkte Jag och Teo och Marie till Pappa och Inger i Nävragöl. Vi solade hela eftermiddagen och Teo fick springa ute. Oj oj oj vad han älskar det!! Är ju så konstigt att det kan skilja så mycket på temperaturen från stan till Nävragöl. Kändes nästan som att vara utomlands. Teo fick en liten balja att bada i.

På kvällen Grillade vi. Pappa lyckades verkligen med Oxfilén! Till den hade vi potatis, sallad, beranaisesås och kantarellstuvning. Det du Ida! Tänk vad du missar nu när du är i Prag! ;) Blev en massa kantarellstuvning över till oss när du inte var med! Vi drack vin och spelade lite kubb. Kom inte i säng förrän kl 01. Och Teo sov ända till kl 06! Sen skruvade han sig i resesängen i över en timma innan han somnade om.... Att skrapa handen mot nätet i resesängen är en favorit när mamma försöker sova ;)

Idag är Teo hos sin pappa och kommer förmodligen inte hem förrän i kväll. Så nu ska jag försöka njuta av ensamheten som är väldigt sällsynt för mig.

2 kommentarer:

  1. Mmm den kantarellstuvningen och oxfilen det var ju bara helt fantastiskt gott:0) Härligt och umgås systeryster, saknaden är så stor att jag kan spricka...

    SvaraRadera
  2. Ja helt underbart! Längtar till din stora dag nu. Ska bli så roligt =)

    SvaraRadera